header-redsound-logo-web

Audioproducties

Audioproducties van REDSOUND

  • Jingles
  • Commercials
  • Voicemail

 

 

 

Jingles

Door een radioprogramma van de juiste vormgeving te voorzien is het mogelijk om je te onderscheiden van anderen. Dit kan op vele verschillende manieren. Het belangrijkste van de juiste vormgeving is om de sfeer van het programma in de vormgeving terug te laten komen. Redsound heeft in de loop der jaren al een aantal producties gemaakt. Zowel voor radiostations als voor programmamakers zijn er producties afgeleverd. Dit wordt altijd in overleg gedaan om zo tot het beste resultaat te komen voor het station of de programmamaker(s)

Commercials

Voor een radiocommercial is het belangrijk om binnen de gestelde tijd de boodschap op de juiste manier over te brengen. Om deze boodschap over te brengen zijn er vele verschillende manieren. De tekst kan eventueel worden aangevuld met muziek of alleen met een muzikaal logo. Om hierin de juiste verhouding te vinden is het van belang om eerst een duidelijk beeld te hebben van het doel van de commercial. Het belangrijkste is dat de boodschap op de juiste manier op de luisteraar wordt overgebracht.

Voicemail part.

De meeste telefoons komen niet verder dan: "Dit is de voicemail van ... Ik ben er niet. Spreek een bericht in na de pieptoon." Omdat iedereen bezig is om zijn of haar mobiele telefoon een persoonlijk tintje te geven biedt Redsound de mogelijkheid om een eigen voicemail te laten maken.

Voicemail zak.

Omdat de voicemail na sluitingstijd soms het enige contact is wat een klant nog heeft met een bedrijf is het belangrijk dat dit op een professionele manier wordt ingesproken. We beschikken over verschillende mannen- en vrouwenstemmen om voor u de juiste voicemail in te spreken.

 

camera

music-facebook

1425313442 twitter05